Ribio - Makedonija na MAKEDONCITE

Боли што во своја држава сме робови без право на говор и именувани малцинство можеби тоа е божја казна бидејки тие што убиваа наши се сега власт брат, а прилеп сеуште солзи лее за паднатите десет кои што загинаа безвезе кои оставија жени и деца на влада која без почит и ги исфрли во безна срамота се поклонуваат во чест на она од кога убијци на деца се сметаат за херои а? но самите сме криви ние му дадовме премногу тие премалку задоволни, прилеп вика мртов шиптар е добар шиптар свати како сакаш кажувам тоа што мислам и не сум пичка да молчам додека тие не мочаат зошто гордо носам име македонија!

Ref:
Бум веќе станува жешко народот се свести дојде време за пресврт Бум заврши стишие и сега е бура во воздух мириса 2001 бум за секој паднат брат за секој човек кој што загинал во војната за превласт Бум денес сме помокни од било кога кревам револуција за име македонија!

2del:
ставија терорист за министер одбрана исти човек што се бореше за голема албанија и да го заменат сега е џабе бидејки сите планови од армијата му се во раце, а џандарите маваат по својот народ каде беа истите кога во тетово го вееја знамето а ? но сепак си ја вршат својата работа сето ова е заслуга на министерот за правда ми се гнасат кога гледам како газат по нас брат своеволно ги изменија имињата на школи кои носеа имиња на македонски херои не правам поделба одамна е направена имаат свои книги и образовна програма затоа надвор се осека немир народот здивува за шиптарот да цени!

Ref:
Бум веќе станува жешко народот се свести дојде време за пресврт Бум заврши стишие и сега е бура во воздух мириса 2001 бум за секој паднат брат за секој човек кој што загинал во војната за превласт Бум денес сме помокни од било кога кревам револуција за име македонија!

3del:
Македонија на македонците кревам лајтер во вис за скорпионите и волците за тигрите кои што кинеа се и молотов во раце само за нато и за шиптарите еднаш попегнаја и спасија глава но овој народ е гнаса и верувај знае да каса ова е градот кој ја запали џамијата и протера гнидите да се кријат во планините брат да не заборавиме на скопје го бранеше калето како вистински борец а колку гордо стои тетово на нозе иако во заседа не се дава зошто е мојчен, ова е света земја крст свети немаш дозвола да претиш против тоа што е свето нашето име датира уште од памти век и памтете нашето име нема да загине!

Ref:

4del:
а да и во која држава е нормално да се пали националното знаме а палењето на туги знамина да биде прекршок и во која држава е нормално терористи да бидат во иста висина со народни херои не ми е јасно мултиетничка држава од 2 милиони ебаго едноставно неможе не бива не смееме да ја предадеме нашата земја македонија е вечна!

by 2013-03-23 142,187x downloaded 1,606 69 4:11

Similar Videos

Recently Searched

Gruenmuckel RH Channel Dolemifaso BlackCareen Goldpeaxhie Eiffel 65 Collection Funkissman 78 RihannaChrisBrownVIC Qui Robinez Download Lagu Bojo Ketikung Mp3 Farikha El Tdksoundtrack Sahril Romadhon Ridho Official Bocanada Ds Tamil Cut Videos Atorecords Dj Yılmaz Menajerlik Nyimeng Nation Remix STAR FRIEND ANGAD SinfonicadeMelide Marius Trifan Official Taki Piano Kesenian Jawa Madura OFFSHONABI Ricarlo Rocha Gyn AutoSom Formatie Selection Wav Sound To Mp3 Converter Software Free Download D M P Channel Free Download Mp3 Songs English Hits Antipiraterie1 הפיוט הערוץ הרישמי Songly World Smooky1965 John Lalmalsawm Hmar Dylan18869 Haseena Production Danny Veltyuf Mantra Kirtan Chanting Yoga Vidya Anayluistango David Tutorial Tiberius Arghiropol Musically United And Entertainment 100 October Meeting YOUTUBE Park GODARA CREATIVE Jazz Memes Arizona W Doni YouAreNew Official Nighto Listener KL10 MOVIE MAKERS Dennis Cruz Prime Time Guitar Lessons Karabalik Beatz Deprikind ッ LyricsChannel Lokesh Info MICHELLE SUAKA Nickola Oza Flute Cover Wilfran Castillo Aşkın Nur Yengi Topic Hayatulnokta Tarek Tourgane طارق العربي طرقان CoreyLaddo Registros De Cultura Khortha Geet Sangeet Nandini Hazarika New Movies For You Odiaone Music Gallos Edit A Song Gana 1140 HindustanMusic Tracks KANNADA SONGS Ndocz Channel Avid Beats Kubil Musik Linas Adomaitis SUBANG CREATIVE Rendhye Marthachoesa Gita Gana Govindam Nagendra Audio Video GEazyMusicVEVO Fishball Official Lukman Projeck Aurora Vibes Uneeksmiilesz Abdul Mujeeb Azam Gudang Lagu Remstage Music Khortha Tv HD Rainy Write Bilal Sghir L بلال صغير Java Delta Meditation Relaxing Music Bhery Yans Remix Syawal Channel DjAnand Music FurPeaceRanch Donlot Lagu Smoke On The Water Good Old Music