versi Jaranan - Wegah Kelangan ~ Galuh Tinatta | Gedruk Samboyo

Rakha Music - Wegah Kelangan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Title : Wegah Kelangan
Artis : Galuh Tinatta
Songwriter : Danang Danz

Rakha Musik (Cp. 0812 3467 8099)
Kendang : Gatot
Keyboard : Kariezt
Gitar : Fajar
Bass : Pangat
Suling : Brengos
Tamborin : Bogel

Lirik :
Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti
Sing tak piker saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok piker aku ngeliyo
Kabeh ik ikahanan
Rak iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

dipopulerkan oleh : Via Vallen dan Nella Kharisma
#RakhaMusic #GedrukSamboyoan #GaluhTinatta #WegahKelangan

Email : [email protected]
Produksi : Khatulistiwa Record
Copyright © 2020 Khatulistiwa Record. All rights reserved.

by 2020-07-27 516,067x downloaded 2,495 222 6:55

Similar Videos

Recently Searched

Richard Wiebe Video New Palapa Rk Cine Production Hasanthika Kodituwakku 078Beatclub Music More Kilian Eliana Topic Download Lagu Vanny Vabiola Jangan Biarkan Mp3 Angelia Livie Channel BIAR KO TAU Z2 Music 中文 Https Youtu Be EPYCtNM2XII Devil Dungar Kaum Rebahan Download Sheila On 7 Lapang Dada Tamás Takáts Topic Tyra Thompson Mr E Channel TranceFamily4Ever ChillstepProduction Anh Em Official Strange Kind Of Women Free Mp3 Song Free Download Tamil SUPER JUNIOR D E Topic PeeWeeGaskinsVEVO CHANEL Qiuu Josef Lindlmair KH Anwar Zahid Kanahi Yamashita Music Paradise English Songs HowieDayVEVO Elite Kashyap Elisabet Katic Download Dakwah Tgk Wahed Terbaru Mp3 Rehan Shaikh SBuzOfficial Paul Clearwater Www Zamob Free Mp3 Music Download Fauzan Abdi Official Isrohu Naza The Chillout Channel Jiffs Mixes SHOLAWAT YUKK DM CHANNEL Americandragartists Rohit Sabri Official りーぬch XPDC Topic Martha Psyko ALBLUM KPOP AT Officiall Gemma Moore Respati Ulung Israel Hernandez Gaano Ki Mehfil Jazz On The Road Godson Thomas จ กกร สต ด โอ MEMAX 3000 L Dre Topic TUMANG Channel Gor Boli Tv DO YOU WANNA TOUCH ME OH YEAH GARY GLITTER Emma Morrow Sholawat Santri Kardavox Academy Mcvideoskannada Tresno Waranggono Download Anykeymusic We Sound Human Mister Sussex A Caminho Do Céu Jasonrulz44 ZONA Modification Angelo Bissanti Mohammed Assaf Topic Download Lagu Mp3 India Josh Mp3 Music Skull Khuli Chana Rosihan 6405 Tandiang Nahapuloan Syarifah Intan عراقيين وبس Agata Roxana Jikki Christian Songs Mp3 Free Download Philip2112 ModernGospelBeats STAR FRIEND ANGAD Ganesh Jogi FreakMe401 Destino Chamamé Music Made Indonesian Mister 2 Note INDIE WONDER Man Bhndthgun Tom Official Gaming Music ZERØ Music Slimad Shady ADI Musyafa Download Lagu Bcl Kecewa Gusti Dika