Video

    TURU NING PAWON CLIP ASLI
    Turu Ning Pawon - Asep Kriwil 2017/2018 (Official Music Video Full HD)
    TURU NING PAWON KARAOKE
    Tarling Anyaran 2018 Turu ning Pawon
    TURU NING PAWON H. ASEP KRIWIL ABAANDA PURWA JAYA
    Turu Ning Pawon - Asep Kriwil - Afita Nada Live Gumayun Dukuhwaru Tegal_28-02-2018

Mp3 Download