DIDIK BUDI - SIDO SAYANG ORA COVER NDX AKA

Jangan Lupa luangkan Waktu anda untuk Like dan subscribe ya..


Vocal:Didik Budi
Model:Dieka
Judul:Sido Sayang Ora
Songwritter: Yonanda Ndx aka
Editor: Dieka × Edi Irfan Maulana
Kameramen: Erikz


Ndx aka Sido Sayang Ora cover Didik Budi Lirik:


tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

kabeh iki salahku tresno marang sliramu
konco dadine tresno, saiki malah loro
aku kudu piye, ati bingung rasane
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

duh gusti pangeran paringono kesabaran
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
meskipun awak dewe raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji


Ndx aka terbaru 2019
Ndx aka akustik
Didik Budi Terbaru 2019
Didik Budi Cover
Didik budi Sido Sayang ora Lirik
sido sayang ora lirik
sido sayang ora akustik
lirik ndx aka sido sayang ora
Sido Sayang Ora cover Gitar
lagu jawa terbaru 2020
lagu jawa
lagu jawa baper
lagu jawa terpopuler 2020
sido sayang ora mp3
sido sayang ora lirik
sido sayang ora ndx
sido sayang ora chord
sido sayang ora download
sido sayang ora ndx mp3
sido sayang ora artinya
sido sayang ora mp3 nella kharisma
sido sayang ora download mp3
sido sayang ora akustik mp3
sido sayang ora ndx aka mp3
sido sayang ora ndx aka mp4
ndx aka sido sayang ora
sido sayang ora didik budi mp3
sido sayang ora didik budi
download lagu sido sayang ora didik budi
sido sayang ora cover
ndx sido sayang ora chord
sido sayang ora lirik chord
sido sayang opo ora chord
download lagu sido sayang ora cover
sido sayang ora download lagu
sido sayang ora dangdut mp3
download sido sayang ora
ndx sido sayang ora download
ndx sido sayang ora download mp3
ndx aka sido sayang ora mp3 free download
free download sido sayang ora
free download lagu sido sayang ora
free download lagu sido sayang ora ndx aka
ndx aka familia sido sayang ora
sido sayang ora guyon waton
sido sayang ora guyon waton mp3
sido sayang ora kunci gitar
download sido sayang ora guyon waton
lagu sido sayang ora guyon waton
sido sayang ora chord gitar
download lagu sido sayang ora guyon waton
download mp3 sido sayang ora guyon waton
sido sayang ora jovita aurel
download lagu sido sayang ora jovita
download lagu sido sayang ora jihan
judul lagu sido sayang ora
download lagu jawa sido sayang ora
dj sido sayang ora
dj sido sayang ora mp3
download lagu dj sido sayang ora
sido sayang ora koplo mp3
sido sayang ora koplo
karaoke sido sayang ora
sido sayang ora nella kharisma mp3
download sido sayang ora koplo
ndx a.k.a sido sayang ora mp3
ndx a.k.a sido sayang ora
ndx aka sido sayang ora mp3 download
ndx aka sido sayang ora mp3
sido sayang ora lirik terjemahan
sido sayang ora lirik lagu
sido sayang ora lirik nella kharisma
lirik sido sayang ora
ndx sido sayang ora lirik
ndx aka sido sayang ora lirik
sido sayang ora mp3 download
sido sayang ora mp3 nella
sido sayang ora mp3 ndx
sido sayang ora mp3 reggae
sido sayang ora metrolagu
sido sayang opo ora
sido sayang opo ora ndx mp3
lirik sido sayang opo ora
lagu sido sayang opo ora
download sido sayang opo ora
download lagu sido sayang opo ora
lirik lagu sido sayang opo ora
download lagu sido sayang opo ora ndx
download lagu sido sayang ora planetlagu
download lagu sido sayang ora pendhoza
lirik sido sayang po ora
pendhoza sido sayang ora mp3
download lagu sido sayang po ora
pendhoza sido sayang ora
download lagu sido sayang ora ndx planet lagu
sido sayang ora reggae
sido sayang ora reggae mp3
sido sayang ora remix
re


#didikbudi #ndxaka #sidosayangora #lagujawa #lagujawaterbaru2020 #lagujawaterbaru #lagujawaterpopuler #baper #lagubaper #jawa #musik #musikcover #cover #didikbuditerbaru #kawulojowo #ktzx

by 2020-01-04 4,988x downloaded 68 4 4:29

Similar Videos

5. Pamungkas - To The Bone 2020-03-02 | 181,778,660x downloaded

Recently Searched

Meet Celebrities تعرف على المشاهير Vibin Lyrics Rusdan Baffer Ii Suka Suka Jeesun MetalHeavenLabel ELKIN PARRA CHAVEZ Channel Kreatif Jon Larsen Godson Thomas Los Karkiks Topic Pankaj Thakur Download Lagu Mp3 Salah Apa Aku Ilir 7 Band Enda Fusion Official Rick Jackson Audio Skilaw LPadre NYA Vlog Tv Mas Music Channel BISHAL SARKAR 3 4 S SASHISU Official SAFEER KHAN A2Z Ringtones Download Lagu Dangdut Berbeza Kasta Mp3 Gratis Michelleb2175 UNIC Ustaz Syed Abd Kadir Aljoofre Topic Bastille Pompeii Three Dog Night Yüksek Sadakat Topic Free Mp3 Downloads For Android Phones Download Lagu Dewa19 Alejandro Gonzalez Martinez Wonder Music Asli Urang Awak Сімя Денисюків One Hokkaido Project PLIK STUDIO BAGUS REMIXER Beyond The Guitar 3Musafir 69 SAMET DURUKAN Kees Van Kooten Topic RH Channel Semangat Official Unknown Music Sound ASBORN SAM OFFICIAL Jesseyjoyoficial Michael Croitoru Weissman Tradição Gaúcha Mr16Levels Download Lagu Deep In Love ThestrokesVEVO That Zoller Guy Nipsey Hussle Yabu Jc Topic Status Vidzz Praise Highly Music NKB DhAmAkA Download Lagu Isabella Search Maniacon66 Andi Meriem Mattalatta Topic Alâeddin Yavaşca Topic Tocavideos NB6 FILMES Freundschaft Audio Furix Dinesh Sastiya Sondwa CarrieFanWorld Forum5Recordings Adistevano Random Topic Planet Dance Tv Aj Click Studio Nuestra Sangre Ranchera Nicolmeier9 Download Lagu Mp3 Oy Adek Berjilbab Ungu TUGSTUPAKK Cuma Pengangguran Aqsin Fateh BlackMusic Do Am Chiefshawn NinaSimoneVEVO Https Mp Xdfsjj Com Qr Html Crcode 120CY77A3CF Knights Oldies BOLLYWOOD SONGS COLLECTION Simon Reis Vieira Satindersartaj Aelactic Tracks Adhyatm Darshan Https Youtu Be X Ybe1lihNA Download Free Lagu Jessie J Livery Music CROWN RECORDS HARYANVI Slavik Junge Farikha El Evangelos Evangelou Wwwsogno60 Dr Mohan Narah Krzysztof Tomaszewski Retrograde ARTSEVENMUSIC Channel Le Malik Y Felo