Dalan Liyane I Hendra Kumbara

Dalan Liyane I Hendra Kumbara

Artis. : Hendra Kumbara
Judul. : Dalan Liyane
Pencipta. : Hendra Kumbara
Musik produksi : syalala production

Original musik video :
https://youtu.be/JfspsuVHSX0

~Liirik full~

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

hendra kumbara dalan liyane, hendra kumbara dalan liyane mp3, hendra kumbara dalan liyane mp3 download, hendra kumbara dalan liyane lirik, hendra kumbara dalan liyane download, hendra kumbara dalan liyane chord, hendra kumbara dalan liyane mp3 wapka, hendra kumbara dalan liyane dengarkan, hendra kumbara dalan liyane download lagu, hendra kumbara dalan liyane cover, hendra kumbara dalan liyane mp3 metrolagu, hendra kumbara dalan liyane wapka, hendra kumbara dalan liyane mp3 stafaband, hendra kumbara dalan liyane mp3 free download, hendra kumbara dalan liyane chordtela, hendra kumbara dalan liyane lagu serupa, dalan liyane hendra kumbara cover by woro widowati, dalan liyane - hendra kumbara (cover by woro widowati official), chord hendra kumbara dalan liyane c, download lagu hendra kumbara dalan liyane cover, chord hendra kumbara dalan liyane chordtela, chord gitar hendra kumbara dalan liyane, chord lagu hendra kumbara dalan liyane, chord tela hendra kumbara dalan liyane, download lagu dalan liyane cover hendra kumbara metrolagu, download lagu dalan liyane hendra kumbara cover woro widowati, download lagu dalan liyane - hendra kumbara (cover by woro widowati official), hendra kumbara dalan liyane download mp3, download lagu hendra kumbara dalan liyane mp3, download lagu hendra kumbara - dalan liyane (official music video), Dalan liyane happy asmara, dalan liyane happy asmara duta nirwana, dalan liyane happy asmara mp3, dalan liyane happy asmara lirik, dalan liyane happy asmara metrolagu, dalan liyane happy asmara full album mp3, dalan liyane happy asmara mp3 planetlagu, dalan liyane happy asmara duta nirwana mp3

#Hendrakumbara
#Dalanliyane
#Musiklirik

by 2020-02-18 232x downloaded 1 1 4:15

Similar Videos

Recently Searched

M P STATUS Free Download Mp3 Motivational Instrumental Music Eq Pro Music Player Equalizer Apk Free Download Anton Anru Download Mp3 Lagu Qasidah Daerah Gorontalo Free Download Mp3 Islamic Qawwali Syafitri Suaib Download Mp3 Queen Full Album Sergei Egorov Arizona W Doni KarenMéndezKM Dj Aku Belum Mandi Tapi Masih Ganteng Download Mp3 Ungu Cinta Dalam Hati Wapka Ipank Yuniar Lila Profi Sängerin Aus München Background Music Free Download Mp3 Hindi Songs SimplyTalentedUK Lirik Video TV å é è æ Riko Ohno Nyong Franco Happy Birthday Music Download Free Mp3 In English Johannes Dees Topic Free Download Mp3 Hindi Bhakti Songs Free Download Mp3 Ungu Band Full Album Download Mp3 Aku Ikhlas Cover Belva Putri Download Video Lagu Bang Bang India Download Lagu Nella Kharisma Mp3 Uyeshare Free Download Mp3 Ringtone New DaftPunkVEVO Isaí Quintanilla Music Download Lagu Mp3 Ungu Saat Indah Bersamamu Maya Persada Download One Direction Drag Me Down BOY LYRICS Download Lagu Qasidah Qasima Mp3 Download Lagu Silento Watch Me Mp3 Download Mp3 Lagu Pop Daerah Ambon Canto Nuevo Bolivia Run The World Girls By Beyoncé Free Mp3 Download Danny Hauger Regis Production Gospel Rap Songs Free Mp3 Download BruceSpringsteenVEVO Mp3 Juice Free Download Unblocked Download Lagu Qasidah Keadilan Mp3 The Galery Musick Dj Vimmi Club Download Lagu Sammy Simorangkir Dia Download Lagu Mp3 Cinta Kita Melukiskan Sejarah Download Lagu Ziggy Zagga Mp3 Stafaband Download Lagu Tatu Versi Woro Widowati Mp3 Download Lagu Selamat Ulang Tahun Haya S Mp3 Govinda Mantan Terbaik Gratis Pustaka Musik ShortStories07 Free Download Mp3 Video Hindi Songs Indian Flute Meditation Music Free Download Mp3 Mp3 Juice Download Lagu Ku Puja Puja Mp3 Downloader Mobile Free Download Sinhala Buddhist Songs Mp3 Free Download Top 40 Éxitos Mundiales Andrew Farquhar Download Lagu Mp3 Malaysia Sonia Download Lagu Mp3 Iwan Fals Hadapi Saja Ezha Saputra Levine Download Lagu Mp3 Dada Sayang Vita Alvia Best Music Point Download Lagu How Deep Is Your Love Download Lagu Mp3 Full Album Linkin Park Xiao Feng Feng Learn To Meow Mp3 Ciro Quiñonez Topic Download Lagu Mp3 Happy Asmara Balik Kanan Wae Rajitha Jayamini Withanachchi Rádió Budapest Mobil Download Lagu Nella Kharisma Versi Banyuwangi Mp3 M R NEW SOCH Free Download Mp3 Songs Of Qurbani Ernest A Clemens Mashup Mp3 Free Download Songs Pk Best Website To Download Free Mp3 Music Albums Hindi Movie Love Songs Mp3 Free Download Download Lagu Mp3 Malaysia Cinta Kita Wayfer Records Kannada Old Songs Download Free Mp3 Download DJDramaVEVO IJANK FALZ Sunan Story Hanuman Gayatri Mantra Mp3 Free Download Ultra Bollywood PA DJ MUSIC CLUB EXTRÉM Achyutam Keshavam Shreya Ghoshal Free Mp3 Download Debutdesoireemusic Download Lagu Lungset Banyuwangi Mp3 Download Lagu Hanya Rindu Cover Mp3 Planetlagu Free Download Mp3 Lagu House Music Terbaru Download Ida Laila Single Link DJDiscoCat Nike Ardila Full Album Download English Songs For Free Mp3 On Mobile Free Download New Qawwali Mp3